I februar ser jeg frem til…

 

Jeg kan lide de små glæder i hverdagen. De er så rare. Det giver smil på læben. Velbehag. Og fylder forhåbentlig hyggekontoen helt op. Det er altså rart med de øjeblikke, eller allerhelst hele dage, hvor man har det rart i kroppen og nyder at være. Måske med en kop kaffe i hånden. Måske er der en god samtale med en veninde. Eller en rar besked der popper op og giver en god følelse i maven. Et stykke hjemmebag der lykkes. Et smil fra en person, du krydser på gaden. Det kan være så meget. Hvad fylder mon dine dage med velbehag?

De små øjeblikke er ikke altid til at forudse, men det jeg ved eller håber, jeg kan glæde mig til februar, vil jeg samle her.

I februar ser jeg frem til…

♦  et gensyn med en højskoleveninde, som turen går fra København til Frederikshavn for at besøge. Så er der dømt hygge for fuld udblæsning, opsamling på hinandens liv og forhåbentlig en tur ud i naturen.

♦ at være kreativ i ferien. Jeg har faktisk hele tre ugers ferie fra studiet. Det er fantastisk, og så vil jeg nyde at kunne bruge tid i køkkenet, med kameraet og lade ordne flyde her.

♦  at varme sig om en kop kaffe, the eller måske varm chokolade. For det smager og føles virkeligt bare så meget bedre, når man har røde kinder, småkolde fødder og er blevet godt blæst igennem af vinterkulden. Og måske fået et drys sne på frakken.

♦  en skiferie med nogle af de allerbedste mennesker, som jeg ikke alle er sammen med til daglig. Så er det altså rart med noget kvalitetstid. Og særligt rart er det i år at drage med på skiferie. Sidste år var jeg på højskole på denne tid af året og måtte springe en skiferie over.

♦  at vende tilbage til hverdagstrummerum, når jeg starter på 2. semester. Lige så rart det er at køre ferie-friheds-tid eller eksamenstid med egen struktur på hverdag, ja lige så rart er det at vende tilbage til hverdagen igen.

♦ at se det lysne dag for dag. Sol og længere dage gør bare godt for humør og velbehag.

♦  at få besøg fra Sønderjylland. Det er rart, når venner lægger vejen forbi hyggehytten i Vanløse.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s