Sig hej til Apricota

Velkommen til Apricota.blog!

Du husker måske Sund Lykke. Mit hjørne af internettet er skiftet. Og du har fået lov at flytte med. Follow my blog with Bloglovin. Apricota er navnet. I køkkenet står den samme Betina. Der er tilføjet en ekstra skefuld hygge og varme. Grøntsagerne får lov at fylde en hel del. Søde finurligheder, der fylder én med velbehag, sniger sig ind i selskabet.

Alt udvikles. Og det gør jeg også. Mine år med blog har selvfølgelig været påvirket af den måde, jeg har ’været’ i verden på, både på godt og ondt. Jeg har i en periode skrevet ofte. Jeg har bestemt også haft lange perioder uden at skrive et eneste ord på bloggen.

Nu har jeg igen en fast hverdag og mere end nogensinde lyst til at dele ud af mine grønne hverdagsretter. Der skulle ske noget nyt. Mit hoved popper med idéer. Det vil være en kæmpe glæde for mig, hvis stedet her kan give inspiration til dig. Om du ser det, som inspiration til hurtig aftensmad, flere grøntsager eller variation til de sædvanlige retter, er sådan set hip som hap. Bedst er det bare, hvis vi kan dele og lære af hinanden!

21-årig sønderjyde i København. Leisure Management-studerende. Vild med: grøntsager, søde sager, frivillighed, dans, kaffe, smil, farver, HYGGE, forskellighed, naturen, rare mennesker og ret meget mere.

Jeg håber inderligt, at I har lyst til at blive inspireret af nemme hverdagsretter, der er spækket grøntsager. Så lover jeg at fylde Apricota med lækre opskrifter og hygge.

De kærligste hilsner,
Betina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s