I marts ser jeg frem til…

I marts ser jeg frem til…

♦ at lade mig fordybe i studiet igen – ja, den kommer først på listen eller i hvert fald poppede den lige op i tankerne.

♦ at spise god mad i gode venners selskab. Jeg synes, at mad er det allerfineste at samles om. Det lader os mødes på kryds og tværs af forskellighed. Det forener. Og sådan skal den første weekend i marts bruges: 2x venner og 2x mad. Der findes ikke et meget bedre udgangspunkt for en virkelig fin weekend.

♦ at kaste mig selv ud på dybt vand. Møde nye menneske og være nysgerrig. Det er så vigtigt for mig, at jeg rykker ved mig selv. Jeg vil ikke gå i stå. Jeg vil udvikles. Det ansvar tager jeg på egne skuldre, mens jeg ivrigt lader mig inspirere af andre.

♦ at kunne cykle til toget, mens himlen rent faktisk ynder at kaste lys på os. Det er altså så rart, at det bliver lysere dag for dag.

♦ at lade mig berige af folk omkring mig. Jeg er nysgerrig på folk omkring mig. Jeg er ikke blevet mindre nysgerrig, og den nysgerrighed beriger mig altså. Jo mere, jeg forsøger at absorbere fra folk omkring mig, jo mere føler jeg, at jeg får igen.

♦ og så glæder jeg mig altså til at skabe lidt balance i hverdagen. Jeg har levet lidt i sus og dus i et hamsterhjul den seneste uges tid. Det er fint. Men det er kun fint for mig i en ganske, ganske kort periode. Jeg mangler tid til mig selv. Det vil jeg prioritere, og så vil jeg nyde det.

Hvad ser du frem til at gøre, opleve og være i denne måned?

One thought on “I marts ser jeg frem til…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s