Cremet pastaret m. hvidkål og gulerødder

Ved os i hyggehytten i Vanløse er vi begge, min kusine J og jeg, fan er retter, hvor det hele bare kan passe sig selv i én pande – og det må godt være lidt cremet. Det kan denne ret skrive under på. Pasta får selskab af gulerødder og hvidkål. Det er nogen af de råvarer, der stadig er at hente fra den sidste danske høst. De mætter dejligt sammen med butter beans i en krydret forening af chili, ingefær og paprika.

Pastaret m. hvidkål og gulerødder (2) e

Pastaret m. hvidkål og gulerødder (3) e

♦ Pastaret til 3 personer

½ løg
3 gulerødder
1/8 del hvidkål
½ spsk soya
1 spsk tahin
1 tsk revet frisk ingefær
1/4-½ tsk chilipulver
1 tsk paprika
1/4 tsk garammasala
salt
150 g pasta
150 g kogte butter beans
7,5 dl vand
1 spsk græskarkerne til topping

Løg pilles og hakkes fint. Gulerødder skrælles og hvidkål ordnes. Både gulerødder og hvidkål hakkes fint i en minihakker eller blender. Steg løg i olivenolie i en dyb pande. Tilsæt gulerødder og hvidkål. Lad det stege med lidt, inden tahin, soya, ingefær og krydderi tilsættes. Når grøntsagerne har stegt på panden et par minutter tilsættes pasta og vand. Lad det koge til pastaen er næste møre, inden butter beans tilsættes. Smag til med salt.

Velbekomme!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s