Fine øjeblikke

De giver altså smil på læben. De fine øjeblikke. Jeg bliver glad, når jeg tænker tilbage på den seneste uges tid. Jeg har haft et program, der har været lige så fyldt, som vasketøjskurven endte med at blive. Der var ikke mere plads. Jeg nåede det der punkt, hvor der ikke kan proppes mere ned, og så må der skabes luft.

Selvom dagene har været fyldt med alverdens ting, mest af alt studie, har der været så mange gode hverdagsmomenter. Det er de tidspunkter, hvor jeg hiver energi ind på kontoen og bliver klar til den del af hverdagen, hvor jeg hverken danser eller jubler.

Jeg er lige begyndt på en lille, ny ting. Jeg har den mindste notesbog. Den er 5×9 cm. Det er lige præcis nok til, at jeg kan skrive tre gode ting ned fra dagen, lige jeg lukker øjnene. I bund og grund er jeg ikke i tvivl om, at jeg har en rigtig dejlig hverdag, men det er rart at gøre det tydeligt – og huske det!

Hvad har været den bedste – eller måske de 3 bedste – ting ved din dag i dag?


20170326_145621

♦Eiij, den her udsigt tog pusten helt fra mig. På den gode måde! Det er udsigten fra tagterrassen på den ejendom, som min veninde bor i. Der stod vi 4 studieveninder for at trække luft efter en så lækker brunch og varmede os i forårssolens gavmilde stråler. ♦

20170326_103743♦ Det var den her brunch, som vi havde kastet os hovedkluns i, som de madglade mennesker vi nu engang er. Det var faktisk Emily’s idé om sammenbragt brunch, der bragte os hertil. ♦

20170321_181931

♦ Okay, vi kan vidst godt blive enige om, at foråret for mange af os er tiltrængt – og så sætter det bare fut i energien. Det giver fornyet smiletrang og lyst til være, gøre, skabe, og jeg kunne fortsætte i timevis om forårets evner. ♦

20170324_064040

♦ Øllebrød! Det er min yndlingsspise til morgenmad. Den skal helst være toppet med letpisket flødeskum, solbær enten optøede fra fryseren eller min bedstemors eminent lækre solbærmarmelade og så en god klat tahin. Det er toppen, hvis du spørger mig.♦

20170316_170911

♦ Jeg havde den skønneste gåtur med en studieveninde. Jeg synes virkeligt, at gåture sætter de helt særlige rammer for dejlige snakke. Det giver tid og ro til at lytte, lufte ud, være nysgerrig og lade sig berige i godt selskab. ♦

20170324_173313

♦ Til vores sammenbragte brunch havde jeg sat mig for at kreere en hjemmelavet Nutella. Det var bestemt ikke en dum idé – faktisk blev det ret lækkert. ♦

20170316_094525

♦ Et godt mellemmåltid gør lykken for mig, når jeg sidder med hovedet i bøgerne. Det kan være alt fra gulerodsstave med hummus eller kidneybønnecreme til en rugbrødsmad med tahin eller rester fra aftensmaden. ♦

20170315_075522

♦ En solbeskinnet morgengåtur fra stationen til studiet, UCSJ i Roskilde. Jeg glæder mig over, at solen skinner på vejen – også selvom det går lidt hurtigt. ♦

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s