I april ser jeg frem til…

Marts måned er gået ganske glimrende. Jeg har haft en række skønne aftaler i kalenderen. Jeg er blevet fyldt op på den sociale konto – og det har fyldt maven med doser af lykkebrus.Gode, lange snakke kan gøre underværker. Det kan skrue det gode humør i top. Det kan også forvandle en syrlig citron til en sød tarte au citron.

Og bedst af alt, så fandt roen, som jeg håbede på tilbage i marts vej til mig. Selvom en stor del af de første fine forårsdage i marts var skemalagt formåede en vis ro at strømme gennem kroppen. Det er værd at huske på.


I april ser jeg frem til…

♦ at pakke den store rygsæk og sætte kursen mod Sønderjylland for at holde ferie. Jeg skal hjem til gården og ud i naturen. Jeg vil suge frisk luft og masser af blå himmel til mig.

♦ at trække i fine klæder, måske gøre læberne lidt røde og fejre farmors 80 års fødselsdag. Hun er en frisk dame med en imponerende stil og en yderst taknemmelig indstilling til livet. Hun er værd at fejre!

♦ at se alle de skønne planter sprudle med det første liv i 2017. Lige pludseligt er der så mange skud blevet til blomster og blade helt uden jeg opdagede det, men nu jeg har opdaget det, så nyder jeg det fuldt ud.

♦ at pakke rygsækken med forventningsglæde til studietur i Budapest. Jeg er spændt på, hvordan det er rejse med folk fra studiet. Jeg glæder mig til virksomhedsbesøg. Og mest af alt glæder jeg mig til at udforske en fin by, som jeg har besøgt kortvarigt to gange tidligere.

♦ at sætte mig i toget mod Århus og nyde selskab af to herlige piger.

♦ at nyde sæsonens sidste gymnastiktumle-time med familierne i den forening, hvor jeg er frivillig instruktør.

♦ at læse de sidste sider i denne bog om langsom livsstil og blive inspireret.

♦ at gå flere fine ture i Københavns grønne områder.

Hvad glæder du dig til i April?

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s