3 herlige opskrifter fra blogland

Lige så glad jeg er for at eksperimentere i køkkenet (og til tider famle i blinde), ja lige så skønt, synes jeg, det er kaste sig ud i andres opskrifter. Særligt når jeg skal have gæster har jeg tendens til ikke kaste mig ud i for store eksperimenter. Så er det altså rart at kunne hente hjælp fra folk, der er superskarpe i et køkken. Og dem findes der jo mange af rundt omkring i blogland.

Jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt at dele de opskrifter, som jeg har haft stor succes med og gerne vender tilbage til.


Kanelsnegle fra Sesam Sesam

img_20170125_081135_190

Det er flere år siden, jeg første gang bagte disse snegle – og de er simpelthen en vinder uden lige. Sneglene er fyldt med smør og lutter gode sager – og det kan smages. De er snaskede, som kanelsnegle nu engang skal være. Jeg har også prøvet at skifte fyldet ud med rabarberkompot – det blev en forårsfrisk sag.

Find snegleopskriften her

Hvidløgsflutes fra Valdemarsro

Rødbededeller (1) e

Ann-Christines univers på Valdemarsro.dk er fyldt med lækre opskrifter og en herlig stemning. Bloggen emmer af madglæde og fine hverdagsglimt. Disse hvidløgsflutes er en stor opgradering af de halvkedelige hvidløgsflutes fra supermarkedets frysedisk (som jeg dog alligevel let fortærer, hvis de står for næsen af mig). Jeg serverede de friskbagte flutes til en dejlig middag med gode venner – de gik som varmt brød.

Find opskriften på hvidløgsflutes her

Hjemmelavede syltede rødløg med honning og æblecidereddike

20170311_104124

De syltede rødløg fandt jeg opskrift på ved Emma Martiny. Rødløgene forvandles til det lækreste tilbehør, når de bliver syltede. Jeg er vild med, at de syltede rødløg kan peppe en salat, en rugbrødsmad eller et helt måltid op. Det er blot en af de opskrifter, som frister, når man kigger forbi ved Emma.

Find opskriften på de herlige syltede rødløg her


Håber at I også synes det er hyggeligt at se de opskrifter, som jeg nu har gemt som nogle favoritter i mit køkken. Det vælter jo med dejlige opskrifter i blogland, men der er altså bare nogen, der skiller sig ud og må laves igen. Og igen.

Nu vil jeg hoppe ud i køkkenet, tænde for gasblusset til jasminris og lave mig sådan en gang creme. Hvad det mere bliver til vil vise sig, når jeg står med forklædet på.

God påskeweekend herfra, knus.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s