Fine øjeblikke

Påskeferien er for længst et overstået kapitel og hverdagen er sat ind igen. Eller den var, for nu venter studietur lige rundt om hjørnet.Det vil sige, at når I læser med her, skulle jeg gerne trisse rundt i Budapest under (forhåbentlig) varme solstråler og suge masser af fine øjeblikke til mig.


20170412_152429I påskeferien besøgte jeg en veninde i Vejle, hvilket gav anledning til en masse herlig snak, skøn frokost, en gåtur til Vejle Fjord og ret lækker flødebolle.

20170409_165524Min farmor ville os det så godt, da vi, min søster, søs’ kæreste og jeg, kom til eftermiddagskaffe og -kage. Der blev disket op med boller, brødtorte (jep, det var jo Sønderjylland, jeg var hjemme og besøge) og kringle. Og så et glas portvin. Den var ny, sådan midt på eftermiddagen. Der var ikke et øje tørt over det fine kaffebord.

20170409_105349Jeg blev en kende skuffet, da jeg kom ud til Vesterhavet i påsken. Godt nok blev jeg blæst igennem, som jeg så godt kan lide det. Vandet måtte jeg dog spejde længe efter. Lavvande. Alligevel var der jo mægtigt fint med blå himmel, sand, klitter og solstråler. ♦

20170409_104549Midt på stranden stod en bunker fra krigens tid. Jeg tænker at udsmykningen først er kommet til mange år senere. Der var et eller andet over det ansigt, som jeg blev særligt fascineret over.

20170411_125013Se lige her. Jeg vandrede gader tyndt i Haderslev, der var fyldt med gamle, fine huse. Og så faldt vi over denne finurlige baggård. Nærmest som en gård midt i byen. Så fint! 

20170414_192417Krukker fylder vindueskarmen og er så småt begyndt at spire. Forhåbentlig kan der snart flyttes små spire af radisser ud i altankasserne. Det er lidt spændende med første hele sæson med altankasser – lidt noget andet end mine forældres store, store have derhjemme på gården. ♦

Rigtig god uge til jer alle herfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s