I maj ser jeg frem til…

April måned er gået med rolige stunder og et roligt hverdagsmønster de få dage, der overhovedet har været hverdag. Påske var en pause, hvor jeg trak stikket ud i Sønderjylland, og bagefter brugte jeg to dage ganske alene i København. For nogen ville det være ren og skær pinsel at være helt alene, men for mig var det så rart at få clearet tankerne og bare være i stilheden. Jeg blev klar til hverdag igen. Og så var det rart at vende tilbage til cykelturene til Valby station, sidde optaget til forelæsningerne i Trekroner, at røre en rugbrødsdej sammen sent om aftenen og spise aftensmad med kusine J. Og så blev det altså også til en tur til Budapest med studiet – herlig, herlig tur. Mere om det den senere.


I maj ser jeg frem til at…

♦ Se solen mange flere gange og lade kroppen varme hele vejen igennem.

♦ arbejde med at lade den langsomme livsstil være en del af mig – og gøre det bedste for at blive en bedre udgave af mig selv.

♦ Hyggesnakke på gåture med de dejligste veninder, der beriger mig med inspiration og motivation til alt mellem himmel og jord.

♦ Tage et lynsmut til Sønderjylland og besøge min forældre, fordi jeg lige har fået lyst. Jeg smiler ved tanken om, at jeg har lært at mærke efter, hvad jeg har lyst til og gøre ting impulsivt. Og ja, selv at planlægge under en uge før, er impulsivt for mig.

♦ Og nu vi er ved familiesnakken, ja så bliver det herligt at samles hele den lille familie i det københavnske, når mine forældre lægger vejen forbi min to søstre, påhæng og jeg i København.

♦ Passe mine potter og krukker. Jeg har sået timian, dild, hokkaido, chili, skovsyre og måske flere ting, som jeg så småt ser titte frem i vindueskarmen. Det er altså ret fint at nusse lidt med.

♦ Sidst men ikke mindst, så er vintersæsonen med moderne dans slut, og jeg ser den korte sommersæson som en mulighed for at prøve lidt nyt af. Hip hop skal ud i kroppen igen. På højskolen var jeg ret begejstreret for det, så er spændt på, om det gentager sig. Nu vil jeg faktisk smutte afsted til en anden gang dans. Det er da lidt fedt at danse sig ind i en ny måned. God start på maj!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s