3 gode opskrifter fra blogland 

God eftermiddag, kære venner! Her er tre geniale opskrifter, som jeg har fundet rundt omkring i blogland. De er blevet testet og godkendt af de folk, som jeg udsætter for hårde testsmagninger. Trods alt, har jeg endnu ikke fået klager over, at jeg beder mine medmennesker om at sætte tænderne den labreste bløde, chokoladeintense brownie eller en luftig chokoladebolle beriget med pæne mængder smør og sukker. Det må være temaet for dagens opskrifter – sukker og smør!

Rigtig god søndag til jer alle, klem herfra.


Majas bedste brownie – nu min favoritbrownie

20170510_122219

Hold nu op – den her brownie slog benene væk under alle omkring bordet i onsdags. Jeg var et smut i lufthavnen for at hente min veninde, der var sprængfyldt af oplevelser fra tre måneders rejse. Vi spiste frokost sammen, nogle venner, og hørte om rejselivet. Og så skulle denne brownie lige bane sig ind blandt alle de spændende historier – tough job. Men ved du hvad, det klarede den faktisk ganske godt. Sååå smagfuld. Chokolade til den store guldmedalje og dejlig tung. Den skal smages – og her kan du se, hvor enkelt det egentlig er.

Pilens herlige æblekage

20170422_153603

Pilen laver virkelig de fineste, fine kager. Så smukke, fint pyntede og altid med et twist, jeg aldrig selv var kommet i tanke om. Æstetikken er altoverskyggende i billederne, og nu kan jeg også skrive under på, at opskrifterne er værd at prøve. Denne æblekage lavede jeg til min søster og svoger. Marcipan gik ikke til en mandelintolerant, men dadler blev tilsat i stedet og det fungerede glimrende. Friske hindbær havde jeg heller ikke på lager, men et par spiseskefulde hindbær marmelade senere var der ingen, der opdagede de manglende friske hindbær. Pilens opskrift finder du her.

Store, bløde chokoladebolle fra Maden i Mit Liv

Chokoladeboller

Jeg har egentlig aldrig lavet de der luftige fødselsdagsboller, som jo er en ren klassiker. Jeg husker, at min mor for mange år siden lavede luftige boller – kridhvide – og penslet med æg, så de blev gyldne. Lidt kedeligt, synes jeg. Så snart der tilsættes chokolade, synes jeg dog, at der er tale om noget helt andet. Og det kan de her boller. Jeg har bagt en kæmpe portion, faktisk tre portioner, og smidt på frys, så de er klar til en hyttetur, som jeg er med til at arrangere.


Jeg håber, at I kan bruge disse opskrifter. Jeg kan se, at I er nogen der læser med og det gør mig så glad! Tak. Sig endelig til, om I mon kan bruge de forskellige indlæg. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s