I juni ser jeg frem til…

Sommerferien står for døren. Sådan næsten da. Glæder I jer også gevaldigt? Juni måned ser ud til at byde på gode, gode ting og sager.  Maj er på magisk vis gået lynhurtigt og har fortryllet mig med en masse positiv energi. Jeg tager gå-på-mod med mig, nu hvor kalenderbladet er vendt. Juni skal blive en god måned. Hvad glæder I jer til i denne måned?

I juni ser jeg frem til…

♦ sommerferie! Jeg glæder mig sådan til at have helt frie tøjler og bare kunne lægge studiet på hylden for en stund.

♦ at få slået en sløjfe på eksamenstiden og forhåbentlig komme fint gennem det.

♦ en god frokostaftale med studiepiger. Den venter faktisk allerede i morgen, og jeg glæder mig sådan til at snakke med de to inspirerende og søde piger.

♦ endnu flere morgener, der starter roligt med yoga og morgenmad på altanen, når solen altså vælger at troppe frem bag skyerne. Som jeg sidder her og ser på grå skyer, kan jeg næsten ikke tro, at jeg rent faktisk startede dagen med morgenmad på altanen.

♦ at holde fødselsdag for en håndfuld gode piger i lejligheden. Jeg eeeelsker at planlægge og invitere – og hygge om gæster. Der venter god mad, vin og mon ikke, en virkelig hyggelig aften.

♦ at sætte mig i toget mod Sønderjylland! Der venter familietid i det jyske – og det kan kun blive herligt.

♦ Landsstævne i Aalborg. Det bliver altså spændende. Det er sådan en god tradition i familien at drage sammen af sted til Landsstævne. De sidste par gange har vi troppet trofast op, og minsandten om vi ikke også gør det i år. Der venter en masse workshops, shows, hygge med familie og fødselsdag!

♦ fejring en masse! Min søster bliver færdig med sin kandidat og min kusine runder de 18. Begge ting er bestemt værd at fejre! Fejringer er så fulde af livsglæde.


Med det vil jeg sige god aften herfra. Dagen her har været produktiv med eksamenslæsning på studiet, og nu er jeg mæt af asiatisk suppe. Eller lad os kalde det mit forsøg på at lave en asiatisk suppe, som vi fik det i Vietnam for 1½ år siden. Det var ikke nogen videre succes. Damerne bag de store gryder på gaden i Hanoi gjorde det altså bare meget bedre. Som jeg sad med min skål suppe, konstaterede jeg, at der er god grund til at aflægge Vietnam endnu et besøg, når nu jeg ikke selv kan præstere at fremtrylle en god suppe. Sådan går det nogen gange. Bedre held næste gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s