Fine øjeblikke

Godaften! Jeg er glad. Lige i øjeblikket kører det hele ret meget på skinner. Det er egentlig lidt vildt for mig at have det sådan midt i en eksamensperiode.

Det har ofte været forbundet med kæmpe dynger af forventninger, der presser humøret, tidspres, nervøsitet ift. evner og alle mulige andre dumme småting. Tankerne dukker selvfølgelig op i små glimt, og så får jeg mest af alt bare lyst til at sparke tankerne væk. Ikke helt let, men det lykkes i det store hele ret godt. Jeg husker, at hverdagen, som jo altså lige nu inkluderer eksamen, skal være rar. Det skal ikke være en træls periode (for at sige det på godt jysk), for så kan hele to måneder hvert år på studiet jo være ‘undtagelsestilstand’. Det vil jeg ikke. Jeg vil have en periode, som jeg har nu, hvor der også er plads til at gøre ting, der får mig til at smile.

Hermed små glimt fra de seneste gode dage.


apricota fine øjeblikke 13. juni (5)e♦ Kaffe<3 Det er ikke hver dag, jeg drikker kaffe. Det betyder nydelse en masse, når jeg endelig brygger en kop. Senest i eftermiddag, hvor kaffen blev akkompagneret af eksamenslæsning. ♦

apricota fine øjeblikke 13. juni (1)e♦ En yderst betænksom studieveninde kom med blomster den anden dag til forelæsning. Nu pynter de fint på spisebordet – og spreder en lidt mærkelig markblomst-duft i rummet, haha. Men fine er de! ♦

apricota fine øjeblikke 13. juni (9)e♦ Jeg var lige hjemme i Sønderjylland et kort smut i den forgangne weekend. Det blev til en lillebitte cykeltur hen til farmor og farfar på en gammel cykel, men i de fineste fine grønne omgivelser. Grøn gør glad. ♦

apricota fine øjeblikke 13. juni (7)e♦ Jeg var tidligt undervejs med toget lørdag morgen og kunne derfor nyde min morgenmad, en kakao’et køleskabsgrød, og morgenkaffe i toget. ♦

apricota fine øjeblikke 13. juni (8)e
♦ Apropos grøn, se nu lige her. Mine forældres gårdsplads har en cirkel af træer med et tæppe af grønne blade. ♦

apricota fine øjeblikke 13. juni (6)e♦ Ingen hemmeligheder der; jeg elsker alt, der lugter lidt af chokolade. Frosne bananer blendet med kakao og toppet med lidt ristet kokos og hasselnødder. ♦

apricota fine øjeblikke 13. juni (2)e
♦ En lille svaghed for et lille glas sød vin af den hvide slags. ♦


God aften til jer alle! Nu vil jeg hapse en romkugle og få det rareste ud af dagens sidste del med lidt snak med kusine J, skrive dagens gode oplevelser ned og lidt læsning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s