Fine øjeblikke

Her sidder jeg i Sønderjylland. På gården. Der er ret stille og roligt, som jeg taster løs. Det sker faktisk ikke særligt tit. Der summer altid af liv. Altid noget, der kan eller skal gøres. En bil, der drøner ind i gårdspladsen. En maskine på vej ud i marken. Frokost, der skal stilles på bordet på slaget 12.

Jeg nyder et stille øjeblik. Min søster sidder 4 meter bag mig. Gaber. Fuldt fokus på specialet. Det har ikke skrevet sig selv, mens vi de seneste dage har hygget os med familietid i gavmilde mængder. Men vi har aftalt, at hun tager en pause her til formiddag – og så skal vi plukke jordbær, igen.

De første dage her i ferien er gået strålende med dejligt program. Vi har fejret min ældste søsters titel som nu færdig kandidat i sygepleje. Det er altså sejt! Jeg fjerner ikke hendes store smil, der mødte mig lige efter forsvaret af specialet, fra min nethinde lige foreløbigt. Det afspejlede stolthed og glæde en masse.

Fredag aften samlede jeg en flok af mine gode veninder til fødselsdags-på-forhånd-hygge hjemme i lejligheden. Sååå hyggeligt. “God mad, vin og hygge er altid en helt perfekt kombi,” skrev min veninde dagen efter. Og hun har så ret!

Fine øjeblikke fra den seneste tid følger her.


20170618_095640♦ Det emmer af hygge på billedet. Situationen var til dels anderledes. Vi forsøgte i studiegruppen at binde de sidste sløjfer på det mundtlige oplæg under hyggelige omstændigheder. Det lykkes egentlig ret godt. Virkelig god kaffe og morgenmad på Kaffedepardementet.  ♦

20170621_121101♦ Endnu en kop fyldt med kaffe – nu med bounty på tallerkenen. Det samme selskab af studiegruppe, om end en meget lettere stemning efter en veloverstået eksamen. Meget glade for nu at kunne kalde ind til sommerferie. ♦

20170619_071440Jeg kan love jer for, at jeg har nydt en del morgener på altanen med morgenmad omgivet af vilde altankasser, der blomster i både gul, grøn, pink og lilla. Det er herligt! ♦

20170622_153720♦ Det her smil skaber smil. Mia, min gode veninde, og jeg var en tur i køkkenet for at lave miniflødeboller til fødselsdagsgæsterne. (Og to store flødeboller til prøvesmagning ;))Hver og én af flødebollerne fik et unikt udtryk, lad os bare sige det sådan.

20170625_114934♦ Nu vi er ved ting, der bare smager sødt og dejligt. Jordbær! Vi har plukket så mange af dem, og spist en masse, mens vi plukkede, hehe. ♦

20170625_132128♦ Og så forvandlede min søster og hendes mand jordbærerne til fin pynt på en vildt lækker tærte.

20170625_200833♦ Der er så meget fint rødt for tiden. Jordbær. Blomster. Studenterhuer. Roser. 

20170626_203028♦ I går aftes var jeg på sådan en dejlig gåtur. Det gik så langsomt. Med en god lydbog i ørerne og grønt så langt øjet rakte. 


Og nu er det jordbærtid. Rigtig god dag til jer! ❤

Kh. Betina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s