I juli ser jeg frem til…

Godmorgen til jer fra Aalborg og et landsstævne, der er omkranset af regnbyger. Regn skaber sådan en skøn sommerduft, haha. Vi fokuserer på det positive og får det bedste ud af det. Det kaster virkelig mange fine oplevelser af sig; shows, dans, acroyoga, mad, musik osv. Og i dag skal solen skønne!

Landsstævne er blot en af de ting, jeg har set frem til i juli.


I juli måned ser jeg frem til…

♦ at fejre fødselsdag i selskab med familie til Landsstævne. Rent faktisk i dag. Den første dag i måneden. Jeg har tilmeldt mig dansemaraton-workshop L2017, haha. Så jeg skal vist danse 2 timer af min fødselsdag. Det kan vel ikke gå helt galt, og se Verdensholdets Imani-show.

♦ spise gode sommeris. Haha, så vigtigt et punkt, men altså is er obligatorisk året rundt, og de største doser må vi indtage om sommeren. Jeg har sat mig for at udforske alle smage. Altså jeg har altid haft hang til chokolade og jordbær. De seneste år har jeg dog været rigtig god til at udfordre mig selv på smagsfronten. Det er blevet til alt fra kirsebær til pistacie. Eksotisk, hvad siger I så? Haha, det er nu ikke det værste punkt at søge udfordring på.

♦ at lade mig betage af grønne omgivelser, bakker og forhåbentlig solskin, når min søster, mor og jeg tager til Harzen. Måske vandreturerne giver syreben ind i mellem, men så mærkes det jo endnu dejligere, når det hele bare går derudaf.

♦ at have lidt feriehverdag med arbejde i København. Så vil jeg bruge mine frieftermiddage på at udforske flere dele af København.

♦ få kontrasten til bylivet og udforske naturen ved at tage på Natur Camp. Det bliver spændende sådan rigtigt at være ude i naturen og bruge den aktivt.

♦ tid med dem, jeg holder af. Det kan være svært at ses, når der er ferieplaner på kryds og tværs. Alligevel vil jeg glæde mig til at se venner og familie, når der er fuld frihed – uden tanke på studie.

♦ planlægning af fridage. Jeg føler, at der er fuld frihed til at bruge mine sammenhængende fridage – og det kan være helt svært at bestemme sige for, hvordan de skal bruges. Og den tanke kan jeg egentlig godt lide. At jeg kan gøre lige som jeg vil og ikke behøver at planlægge det. Alligevel glæder jeg mig til, at jeg når til punktet, hvor jeg lige ved, hvad jeg skal.

♦ lune sommeraftener. De må komme [igen]. Så vil jeg gå ture i nederdel og sandaler, mens jeg nyder den gyldne, magiske aftensol. Det er der sådan en god ro over.


Herfra skal lyde en rigtig dejlig dag. Håber, at du har fået mod på at fylde gode oplevelser i din juli måned og skabe den bedst mulige ferie!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s