Fine øjeblikke

Den sidste uge har budt på et væld af fine oplevelser. Jeg føler mig heldig ud over det sædvanlige. Jeg har kunne kombinere tidlige arbejdsdage med herlige planer om eftermiddagen. Selvom jeg har cyklet af sted på arbejde 6 gange i den forgangne uge, har det føltes som ferie. Her er glimt af alt fra sommerhusvisit i Vestsjælland til pandekagespisning hjemme i lejligheden og familiedag i det sønderjyske. Okay, det strakte sig vist lidt ud over blot én enkelt uge. Men alligevel, alle de gode stunder har ret til opmærksomhed.

Hvad mon I fordriver tiden med her i sommerferien?


Fine øjeblikke (3)e♦ Jeg var så heldig at få lov at komme forbi min veninde og hendes kæreste i sommerhus. Det blev til et så hyggeligt døgn med kaffe i solen på terrassen, en tur til stranden og en svømmetur i havet, backgammon og bailey sent på aftenen. Og så selvfølgelig lækker aftensmad, hvor der var porre- og spinattærte på menuen. ♦

Veganske pandekager (1)e♦ Midt på ugen endte jeg i en kæmpe regnbyge undervejs hjem fra arbejde. Regntøjet som jeg fik til fødselsdag blev udsat får hård test, men brillerede. Hjemme i hytten var der ikke andet for end at bage pandekager og brygge varm kaffe. ♦

Fine øjeblikke (2)eOg denne udsigt fra den grønne stol gør mig så glad. Fine blomster på altanen.

Vegetarlasagne med squash, blomkål og quinoa (3)eDen lækre gang lasagne blev til aftensmad i flere dag. Haha. Jeg fik stillet mig lasagnelyst for en stund.

Fine øjeblikke (1)e♦ Det her spot ♥ – med en kop te og et lækkert magasin

Fine øjeblikke (4)e♦ Og så var det altså, at jeg landede til et par feriedage i Sønderjylland med rubber i solen på terrassen. Den ene dag vel at mærke. De andre dage smilede vi i regnen. ♦

20170725_213444Fineste regnbue spottet fra stuevinduet ved forældrene.

20170724_151411♦ Cykeltur ved vandet i Hvidovre, da jeg passede hus. Jeg blev blæst igennem på diget med den skønneste udsigt til Amager.

20170722_163010Pandekagebagning og – spisning (selvfølgelig) er virkelig noget af det hyggeligste, jeg ved. Min søster og jeg nød et pænt stort køkken til at lave is og pandekager. Nydt på terrassen. Bedre bliver det næsten ikke.


Nu vil jeg nyde resten af togturen til Vejle, hvor jeg skal besøge en kær højskoleveninde, før vi sammen kører mod København. Mon ikke der venter en varm kop god kaffe?

Rigtig god eftermiddag til jer. Kh. Betina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s