Fine øjeblikke

Godmorgen fra et feriemenneske. Om en halv times tid er næsen vendt sydpå. Vi skal først et lille stop med tog. Et par timer har vi til at opdage Flensburg og nyde en god kop kaffe.

Så venter en lille bustur, før vi kommer til Hamburg. Ej, hvor jeg glæder mig til at lande et sted, jeg ikke kender. Det bliver rart.

Jeg har haft så mange, mange planer på det seneste. Det er væltet ind over mig med gode aftaler og ting, jeg kunne gøre af sommerlige sager. Næsten lige til den gode side, men jeg er taknemmelig. Nu er der kun én ting at gøre. Følge flowet.

Rigtig god dag til jer. Kh. Betina


Apricota_fineøjeblikke_1008_0♦ Tryllede et lille smukt morgenbord frem, da min veninde kom hjem fra Skotland. På bordet fik den nye keramiksag plads. En ret fin gave fra min søster og hendes kæresten. ♦

Apricota_fineøjeblikke_1008_1 Og kaffen! En god kop kaffe er altså lykken, for mig.

Apricota_fineøjeblikke_1008_3 Hehe, kaffe og søde sager er uden tvivl en god kombination. Så selvfølgelig følger her lige et glimt af min småkageproduktion. Et par timer i køkkenet og fire slags var tryllet frem. På min søster ønskeseddel stod bl.a. ‘Luksusgodter – måske hjemmelavede’ – og det skulle hun have! 

Apricota_fineøjeblikke_1008_7Blot en times køretur fra København ⇒ Stevns Klint. Tænk sig, at man kan føle at man kommer til en hel anden verden ved at køre en times tid væk fra staden. At det oven i købet var en smuk dag med sol fra blå himmel, gjorde det ikke mindre idyllisk med fine marker og naturens vildhed omkring klinten.

Apricota_fineøjeblikke_1008_6 Fuldt optaget af fange kirken på kanten af Klinten. Jeg var fascineret af, at kirken kunne stå der endnu, selvom den for mange, mange år siden til dels var faldet pga. naturens vildhed. Se nu lige der, hvor er det altså bare smukt. Altså sådan som landet ligger omkring mig.

Apricota_fineøjeblikke_1008_4Dinner alone. Lynstegt nudler med grønt og kaaaarry akkompagneret af en kartoffel- og vandmelonssalat. Og et glas æble cider på siden. Den cider var der kræset for – god var den i hvert fald.

Apricota_fineøjeblikke_1008_2Den seneste tid, hvor jeg har arbejdet en del, har jeg helt savnet havregrøden. Godt nok er morgenmad på arbejdet ikke dumt, og faktisk ret lækkert, men altså havregrød vinder mit hjerte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s