Sesamdeller

Hej herfra!

Smagen af bagt peberfrugt slår aldrig fejl. Det er lidt som bagt aubergine eller stegte svampe. De kan noget særligt, når de får lidt varme på kroppen. Smagen intensiveres, og det skader jo altså ikke! Jeg smed dellerne i en burger med bagte squash og hjemmerørt mayo. Jeg tænker også, at lynstegt hvidkål kunne være lækkert!


Jeg har fejring på programmet i dag. Min yngste storesøster bliver færdig med sin kandidat – så sejt! Jeg er stolt. Oooog jeg har bagt kransekager og jeg ved, at min mor har pakket bobler i kurven. Så nu vil jeg smide kransekagestykkerne i cykelkurven og daffe afsted. Det bliver en dag ren og skær i familiens tegn – selvfølgelig viklet ind i god mad.

Det må altså være lidt spændende. Det med at blive færdig. Og skræmmende! Jeg glæder mig lidt over, at jeg har nogle år til, at jeg selv står der. Lige nu kan jeg godt lide trygheden i at studere. Skolenbænken føles velkendt, og der har jeg jo siddet mange år efterhånden. Men, den anden side med job må jo også være spændende. Det kan min søster forhåbentlig snart berette om.

Sesamdeller med gulerødder og bagt peberfrugt(6)e

Sesamdeller med gulerødder og bagt peberfrugt(7)e

6 sesamdeller med bagt peberfrugt og gulerødder

2 snackpeberfrugt
2 gulerødder
1 spsk sesamfrø
1 1/2 spsk tahin
2 spsk peanuts
1/2 tsk spidskommen
1/4 tsk tørret koriander
1 tsk loppefrøskaller
2 spsk mælk
Salt

Fjern kernehus fra peberfrugterne og skær i små stykker. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld lidt olie ud over. Peberfrugterne bages 15 minutter ved 200 grader.

Skræl gulerødder. Blend nu alle ingredienser sammen inkl. de bagte peberfrugte. Form deller på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.

Sesamdeller med gulerødder og bagt peberfrugt(8)e

2 thoughts on “Sesamdeller

    • Betina siger:

      Haha, næ nej – det kan anbefales at holde dem for sig selv 😉 Men altså, hvis man nu har en sød hund at forkæle, så takker den nok heller ikke nej 😀
      God aften, kh. Betina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s