Tanker fra en mandag og glimt af en søndag

I går var en god dag. Sådan en rigtig god én! Egentlig havde jeg allerede fra morgenstunden besluttet mig for det! Efter min lille morgen-yogasession på gulvet derhjemme, mediterede jeg og visualiserede dagen for mig. En ting var klart for mig. Dagen skulle føles flydende og let – og tankestrømmen være positiv.

Det gik først rigtigt op for mig, da jeg lå i sengen i går aftes, hvor GOD en dag det havde været. Før sengetid skrev jeg, som sædvanlig, tre ting ned fra dagens løb, som jeg priser mig ekstra taknemlig over. Jeg kunne næsten ikke stoppe, da først pennen var i gang.

Jeg kogte mig god havregryn – på mælk. Lidt ud over det sædvanlige, og toppede med mit yndlingsmix af tahin, banan, mandler og rosiner. Spiste et par saftige stykker frøskindsmelon ved siden af, og slubrede te i mig.

Jeg ordnede mig et par små praktiske ting, og så kunne jeg mærke, at Frederiksberg Centeret trak i mig. Jeg havde et par sko, der trængte ny forsåling. Den slags skal jo passes og plejes. Jeg smed skoene i rygsækken sammen med computs’en med tanke på Holms Bageri. Når der lige skulle forberedes lidt i excelark til de nye studerendes introtur, så var det jo nemmere at gå til i nye omgivelser (i hvert fald for mig).

Da skoene var afleverede trissede jeg hen til Holms, spottede en god vinduesplads, som jeg napsede sammen med en cortado og en choko-rug. De havde endda været gavmilde med de store, mørke stykker chokolade – haps. Jeg måtte lige efter munden med en serviet for ikke at have chokolade i hele ansigtet.

På cykelturen hjemad fik jeg min veninde i ørerne og havde en noget så hyggelig snak. Vi mindedes den skønne Hamburgtur og kunne ikke lade være at drømme om den næste tur. Var det egentlig noget med en lille guide til Hamburg? Jeg tænker lige at samle et par tips til gode madsteder og sådan.

Bedst som jeg lige skulle til at hoppe i køkkkenet for at lave müslibarer, skrev min veninde fra Odense, at hun var i Kbh. Vupti, 25 minutter og en portion müslibarer senere (altså lavet, ikke spist – kun prøvesmagt ;)) sad jeg på cyklen.

Jeg nåede en god snak og opdatering på en halv sommer over en kop iskold te. Vi sad ude på Vesterbrogade under en lille markise, mens det både regnede og solen skinnede. Mærkelige vejr altså.

Cyklen fragtede mig pænt en lille tur videre til en kaffeaftale med en anden ven. Der røg endnu en kop kaffe – simpelthen et kaffeforbrug ud over det sædvanlige i går. Det er nok et godt fingerpeg om, at kaffe for mit vedkommende er lig med hygge og gode aftaler. Sammen tog vi videre til fællesspisning (og -madlavning) i DFUNK’s Madmekka.

Der blev hakket grøntsager, hilst på nye ansigter, snakket med de velkendte og fyldt skåle med velsmagende sager. Manner, jeg hyggede mig. Der var bare fyldt med rar og åben stemning, altså. Og næsten ikke til at komme af sted hjemad. Det blev ikke lettere, da vi stod ude foran døren og det regnede, haha! Tilfældigvis skulle en af de andre piger i samme retning, så selv cykelturen blev herlig.


Det er virkelig den slags dage, der er værd at huske på. Især hvis det en dag er lidt svært at trække smilebånd mod skyerne eller det hele synes det uoverskueligt. Vi skal jo vælge de gode dage!

Og så er der lige glimt fra en herlig søndag, som gik med to langesomme timer hjemme mellem arbejde og aftale med Mia.

Apricota søndagsstemning (1)

Apricota søndagsstemning (2)

Apricota søndagsstemning (4)

Apricota søndagsstemning (6)

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s