Stille september – og mine yndlingsblogs

Godmorgen. Her sidder jeg en stille lørdag morgen. I sengen med halvtrætte øjne og trækker vejret lidt dybere. Trods træthed mærker jeg alligevel en snert af ny energi skylle ind gennem kroppen. Det har været hæsblæsende. De seneste to uger med semesterstarter har været vanvittige.

Jeg er selv vendt tilbage på studie og har taget hul på andet år. Samtidig har vi budt den nye årgang velkommen som tutorer. Hvor synes jeg dog, det er herligt at bidrage til, at de får den bedst mulige start. At starte et nyt sted er ikke ligefrem det letteste – i hvert fald ikke for de fleste af os. Det kan være angst-provokerende at stå ansigt til ansigt med et hav af nye ansigter. De skal jo helst være dine nye venner. Og hvordan giver man lige det bedste indtryk – og til hvem. Man skal jo bare være ligepræcis sig selv, men hey – det er jo heller ikke let blot at kaste alle tanker om folks tanker væk.

I hvert fald kan det være lettere at møde nye i mindre grupper. Det håber jeg det er for de nye studerende, så de kan få en god base på studiet. OG har overskud til også at gøre andre ting i livet. Når jeg er trådt ud af studiet har jeg bestemt [heller] ikke kedet mig.

Stille september 2

Faktisk er jeg lidt løbet fra det ene til det andet. Heldigvis har det været ting, som jeg holder af at lave. Det er lidt gået op for mig, at travlhed føles meget skønnere, hvis der følger en lille my af overskud med, fordi det meste bare er sjovt.

Jeg har gang i den store planlægningsproces sammen med en gruppe frivillige i DFUNK, hvor vi arrangerer outdoor-hyttetur i oktober. Overblikket skal gerne sidde i mit hoved, og jeg forsøger med beskeder på kryds og tværs, lister, skemaer osv. Det er fedt og det er udfordrende. Og min indre systemfreak jubler.

Og hey, så har jeg prøvet noget nyt, som er vildt sjovt. Akroyoga. Jeg er startet på et begynderhold. Det er en fed måde at bruge kroppen på, og udfordrede på tillid, samarbejde og kommunikation med helt fremmede mennesker. Jeg kan ikke lade være allerede at glæde mig til næste gang.

Nu vi er ved bevægelse, underviser jeg igen denne sæson i familieidræt, hvor børn og forældre går sammen til gymnastik. Det er nogle små størrelser i børnehavealderen. Familierne slog benene væk under mig i onsdags. De kom simpelthen med så god energi og gåpåmod. Den glæde bevægelse og nærvær kan sprede er unik.

Stille september 3

Jeg synes det emmer af at blive et fantastisk efterår. Jeg har skåret lidt ind til benet. Valgt de bedste ting til og forsøgt at skære det fra, som ikke virkede helhjertet. Dagene er pakket med gode ting. Jeg må huske at fylde de små huller med meditation, varm te og ting, som gør mig glad. Mest af alt, er det nok førsteprioritet at tage sig tid til små pauser.

Lige netop september, hvor jeg har semesterstart for de nye studerende og fingrene i en intensplanlægningproces af en outdoortur, bliver der måske lidt længere mellem ordene, billederne og opskrifterne herinde. Heldigvis er der jo masser af skønne blogs at læse. Hvis jeg lige skal give mine yndlings med videre på falderebet, må det være:

Rockpaperdresses

Gardum

Emma Martiny

Gownsandroses

De fylder både smukke billeder, ord og stemninger i hvert deres univers på hver sin fine måde. Det skal opleves.


Nu vil jeg hoppe i bad og starte lørdagen sådan rigtigt. Jeg mærker den gode følelse af en dag med luft i programmet. Håber I får en herlig dag.

Klem Betina

2 thoughts on “Stille september – og mine yndlingsblogs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s